Informisano odlučivanje

MANIFEST

Svi se često susrećemo sa kompleksnim i stresnim ili na drugoj strani dosadnim problemima koje ipak nekako moramo da rešimo.

Ti problemi zahtevaju donošenje mnogo odluka koje nam određuju dalji tok njihovog rešavanja, pa i života kumulativno.

Recimo, proces uzimanja stambenog kredita. To je često problem u koji ljudi ulaze rizikujući životnu ušteđevinu ili ne ulaze čak i kada im je kredit najbolje rešenje nekog dugoročnog problema u datim uslovima.

Da bi dobro odlučivali i korigovali odluke u procesu moramo da budemo dobro informisani o prirodi i mehanizmima problema u svakoj fazi.

DEBUNKER je nastao u želji da dobro objasni takve probleme, isproba im rešenje simulacijom unapred, i pomogne u informisanom donošenju odluka.

Ukoliko imate neki problem koji biste voleli da rešite na ovaj način, slobodno nam se obratite, tek počinjemo celu stvar.

Rešenja

Kreditni DEBUNKER

Alat za detaljno izračunavanje svih troškova i simulaciju otplate kredita

 • Loan Calculator Icon

  Kalkulacija kredita se počinje unošenjem osnovnih stavki kredita: cenom objekta kredita, učešćem, kamatom, periodom otplate.

  Ok… ovo ima svaki kalkulator kredita 😉
 • Initial Costs Icon

  Ali za ljude koji uzimaju kredite, troškovi se ne zavšavaju ovde. Kreditni DEBUNKER vam traži da unesete sve početne troškove kredita koji nastaju odmah pri uzimanju kredita! Ti troškovi obično ljude snađu kad su već duboko zagazili u proces uzimanja kredita, a nisu nikako mali. Usluge notara, uvođenje hipoteke, izveštaji kreditnih biroa, trošak obrade kredita...

  Interesantno… slušam?👂
 • Additional Costs Icon

  Čeka vas dug period otplate kredita koji sam po sebi vuče još troškova tokom otplate kredita, verovatno niste računali recimo na osiguranje nekretnine, životno osiguranje nosioca kredita, troškove održavanja računa tokom cele otplate kredita…

  Hmm… da, to na 30 godina otplate kredita sigurno nije malo..🤔
 • Payment Plan Icon

  OK, kad ste razumeli sve troškove uzimanja kredita i koliko će vas ukupno koštati u planiranom roku verovatno vas zanima i kako će izgledati sama otplata kredita, kako svoj dug sukcesivno smanjujete i kako da ga jednog dana u celosti otplatite možda i ranije nego što ste planirali?

  Čekaj… Šta? 🤯

Tek tada kad razumete sve troškove i varijable kredita imaćete kompletnu predstavu kakav kredit i kod koje banke treba da uzmete, možda čak i ispregovarate najbolje uslove koje možete da dobijete. 🤝

Kreditni DEBUNKER Vam takođe može poslužiti i da pratite i simulirate tok nekog kredita koji ste već uzeli.

TIM

Imamo po 10 godina iskustva u izradi sofvera i više decenija rešavanja raznih problema.

Imamo veoma kompatibilne veštine i karaktere što smo pokazali uspešnom dugogodišnjom saradnjom na mnogim projektima.

Planiramo da proširimo tim, tako da, ako se pronalazite u našem manifestu i mislite da možete da doprinesete DEBUNKER projektu, voleli bi da vas upoznamo.

Ivan

Ivan Stamenković

CEO

Posvećen dizajnu proizvoda, iskustvu korisnika sa proizvodima i procesima kojima proizvodi nastaju. Dipl. ing organizacionih nauka. Dizajner i developer iskustava korisnika sa softverom. Tata. Muzički ovisnik. Auto-dizajner hobista. Maratonac.

Mićko

Miodrag Mitrović

CTO

Orijentisan ka rešavanju problema i automatizaciji biznis procesa upotrebom modernih tehnologija. Dipl. ing telekomunikacija po struci, iskusan sistem administrator i developer. Ljubitelj prirode i planinar u slobodno vreme. Otac x3...

KONTAKT

Slobodno nas kontaktirajte ukoliko imate neka pitanja, komentare ili sugestije za nas ili naša rešenja.

DEBUNKER DOO
info@debunker.rs